Aflostrainingen

Hey! Wil je óók graag sneller van je studieschuld en kun je wel wat hulp gebruiken? Check dan de aflostrainingen van Fuck Die Studieschuld.

Er zijn er drie.

1. De Fuck Die Studieschuld Workshop voor Studenten

In de Fuck Die Studieschuld Workshop voor Studenten vertel ik je alles wat ik zelf als student graag over m’n studieschuld had geleerd.

(Als ik dit alles had geweten was mijn studieschuld nóóit 51.759 euro en 61 cent geworden. Damn, ja. Het had me bovendien veel stress en schaamte gescheeld.)

Wanneer: maandag 4 januari 2021 om 20 uur (met replay)
Prijs: €7

Damn, je bent te laat! De eerste sessie is achter de rug. Maar! Er komt ongetwijfeld een vervolg. To be continued dus. (Schrijf je in voor m’n nieuwsbrief en je ontvangt een mailtje als ik nieuwe sessies plan.)

2. De Get Your Shit Together Aflostraining

Fuck, ja, die studieschuld. Daar moet je iets mee, dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Maar wat? Als je er alleen maar aan denkt, voel je je al moedeloos.

Dat kan beter.

De Get Your Shit Together Aflostraining vermindert je stress – vandáág nog. Met deze digitale roadmap ontdek je stap voor stap hoe je die studieschuld kunt inzetten om heel je leven een positieve slinger te geven.

Wanneer: wanneer je wilt
Prijs: €27

Meer weten? Hier vind je alle details.

3. Zin in Aflossen (aflostraject van zes weken)

Wil je fanatiek aan de slag? Daadwerkelijk beginnen met budgetteren? Besparen? Plezier hebben in het fiksen van je financiën?

Yes! 🥳🥳

Check dan Zin in Aflossen, mijn nieuwe aflostraining. In zes weken tijd leer ik je heel mijn strategie. (En ik leer je het niet alleen, nee, ik zet je ook aan het werk. En goed ook.)

Wanneer: zes weken lang vanaf maandag 18 januari 2021
Prijs: €197

Nieuwsgierig? Lees dit.

(En twijfel je erg? Lees dan dit.)

Mijn studieschuld 🚀

100%
Het was €51.759,61. Nu nog €0!! 🥳🥳

Maaike Wind

Journalist en studieschuldbezitter

Durfde lang niet te kijken hoe hoog haar studieschuld was. Deed het toen toch. Schrok. Werd moedeloos. Begin 2019 was ze het zat. Fuck die studieschuld. Aflossen, en rap. Dertigduizend euro in twee jaar. Doe mee!