Bel met mij

Wil je van je studieschuld af maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen idee hoe je dat enorme bedrag ooit kunt wegwerken? Wil je, net als ik, zin krijgen in aflossen?

Bel met mij. Ik help je op weg en ik maak je enthousiast.

Don’t get me wrong: fanatiek aflossen betekent hard werken. Het zet alles op z’n kop. En het wordt grandioos leuk.

Ik kan je helpen als …

 • je geen idee hebt hoe je moet beginnen
 • je niet weet hoe je nog zuiniger kunt leven
 • je hulp nodig hebt bij het opzetten van je budget
 • je motivatie nodig hebt om vol te houden
 • je best weet hoe het moet maar toch steeds vastloopt
 • je graag wil dat ik even met je mee denk

Waarom ik?

Profielfoto van Maaike Wind

Ik heb bijna alles verkeerd gedaan. Ik leende zonder zorgen en dacht dat het met die studieschuld wel goed zou komen zodra ik een baan had. Toen ik eindelijk durfde te kijken hoe hoog m’n schuld was, schrok ik me rot. Ruim vijftigduizend euro. Fuck.

Over het aflossen van de eerste twintigduizend euro heb ik ruim tien jaar gedaan. Dramatisch lang. Maar ja, ik wist niet hoe het anders moest. Ik had geen hoop. Tot begin 2019. Toen was ik die studieschuld zat. Volledig en helemaal zat.

Ik zette mezelf op rantsoen. Leerde over financiën. Luisterde elke dag naar de podcast van Dave Ramsey. Binnen een paar weken was ik om. Aflossen was veel leuker dan ik dacht. Ik kreeg hoop. Lucht. En rijk worden? Dat kan nog best!

In 2019 heb ik 16.338 euro en 46 cent afgelost. Ik voel me beter dan ooit. En ik ben zo blij. Als ik dit kan, met m’n baan als journalist, in het jaar dat ik als vrijgezel moeder werd bovendien, dan kan jij het ook. En ik maak je graag enthousiast.

Het werkt zo:

 1. Je plant een afspraak met mij via Calendly.
 2. Je betaalt via PayPal of een Tikkie.
 3. We hebben een gesprek van een half uur via Zoom.

Bel met mij!

75
Je gaat je studieschuld aflossen en fanatiek ook. Tof. Ik help je op weg. Het is hard werken, het zet alles op z'n kop en het wordt grandioos leuk.
 • Een half uur videobellen
 • Zin krijgen in aflossen 🤩

Veel gestelde vragen

Ik heb naast mijn studieschuld ook nog andere schulden, is dat erg?
Nou, dat is natuurlijk rot. Maar je kunt je rustig aanmelden. Ik begon zelf ook met nog twee kleinere schulden erbij.

Ik wil liever gewoon bellen, kan dat ook?
Jazeker. Noem het even bij je aanmelding op Calendly en vermeld je telefoonnummer, dan bel ik je op het geplande tijdstip.

Ik ga hier toch geen geld aan uitgeven terwijl ik een studieschuld heb?
Haha. Snap ik. En als je er zo over denkt, dan moet je dat ook vooral niet doen.

Maar, wacht even. Waarom zou ik dit dan toch doen?
Ik laat je zien hoe je kunt beginnen en ik maak je enthousiast. Als je bereid bent hard te werken, verdien je een sessie met mij ruimschoots terug.

Maar ik kan toch gewoon beginnen zonder dat het geld kost?
Tuurlijk. Zo heb ik het zelf ook gedaan. Bovendien, mijn blog staat vol met tips, en die zijn allemaal gratis. 😄

Ik doe liever een online cursus, kan dat ook?
Ben ik mee bezig. Volgt later dit jaar.

Ik heb #%!$& een heel andere vraag.
Uiteraard. Stuur ’n mailtje naar maaikewind81@gmail.com.