Aflostrainingen

Hey! Wil je óók graag sneller van je studieschuld en kun je wel wat hulp gebruiken? Check dan de aflostrainingen van Fuck Die Studieschuld. Er zijn er twee.

Wil je liever gewoon even met me bellen? Dat kan ook.

1. De Get Your Shit Together Aflostraining

Fuck, ja, die studieschuld. Daar moet je iets mee, dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Maar wat? Als je er alleen maar aan denkt, voel je je al moedeloos.

Dat kan beter.

De Get Your Shit Together Aflostraining vermindert je stress – vandáág nog. Met deze digitale roadmap ontdek je stap voor stap hoe je die studieschuld kunt inzetten om heel je leven een positieve slinger te geven.

Wanneer: wanneer je wilt
Prijs: €39

2. Zin in Aflossen, m’n zesweekse aflostraining

Wil je fanatiek aan de slag? Daadwerkelijk beginnen met budgetteren? Besparen? Plezier hebben in het fiksen van je financiën?

Yes! 🥳🥳

Check dan Zin in Aflossen, de zesweekse aflostraining van Fuck Die Studieschuld. In zes weken tijd leer ik je heel mijn strategie. (En ik leer je het niet alleen, nee, ik zet je ook aan het werk. En goed ook.)

De volgende ronde van Zin in Aflossen is waarschijnlijk in het najaar van 2021.

Mijn studieschuld 🚀

100%
Het was €51.759,61. Nu nog €0!! 🥳🥳

Maaike Wind

Voormalig studieschuldbezitter

Durfde lang niet te kijken hoe hoog haar studieschuld was. Deed het toen toch. Schrok. Werd moedeloos. Begin 2019 was ze het zat. Fuck die studieschuld. Aflossen, en rap. Dertigduizend euro in twee jaar. Doe mee!