Cursussen

Hier vindt je de cursussen van Fuck Die Studieschuld. Er zijn er momenteel drie, twee aflostrainingen en één spaartraining.

Spaartraining

Is er nu alweer een maand voorbij zonder dat je je spaardoelen hebt gehaald? Dat kan beter. In m’n Spaartraining laat ik je precies zien hoe. Een kaartje kost 49 euro. En dat bedrag haal je er meteen weer uit, let maar op.

Aflostrainingen

Sneller aflossen en het nog leuk vinden ook? Dat kun je leren. En daar heb ik twee cursussen voor bedacht. Een snelle zelfstudiecursus en een uitgebreidere zesweekse cursus met meer hulp van mij.

Je vindt ze hieronder.

Doe-het-zelf mini-training

Get Your Shit Together

Rust in je hoofd, grip op je geld en een aflosplan dat bij je past. Dat krijg je met de Get Your Shit Together Aflostraining. Zelfstudie. Kost je een paar uurtjes en 39 euro. Levert veel op. Let’s go.

€39

Zesweekse training met hulp

Zin in Aflossen

Wil je fanatiek aan de slag? Leren budgetteren? En jezelf ondertussen nog beter leren kennen ook? Doe mee met Zin in Aflossen, m’n zesweekse aflostraining. Het grote werk, zeg maar.

€199 / €299

Mijn studieschuld 🚀

100%
Het was €51.759,61. Nu nog €0!! 🥳🥳

Maaike Wind

Voormalig studieschuldbezitter

Durfde lang niet te kijken hoe hoog haar studieschuld was. Deed het toen toch. Schrok. Werd moedeloos. Begin 2019 was ze het zat. Fuck die studieschuld. Aflossen, en rap. Dertigduizend euro in twee jaar. Doe mee!

Review

"Tijdens de eerste twee modules van Zin in Aflossen had ik nog mijn twijfels, maar toen kreeg ik de smaak te pakken. Ik heb zoveel meer inzicht in mijn geldzaken gekregen. En het is best leuk om meer grip te krijgen! Voelt zoveel beter dan steeds mijn kop in het zand steken. Ik vond het fijn om te leren budgetteren met YNAB (You Need A Budget) en ook de live-sessies met de andere deelnemers waren leuk. Ik had nooit gedacht dat er überhaupt iets zou zijn dat voor mij echt werkt, maar dus toch. Ik raad de training absoluut aan. En bedankt voor het ondertitelen van de video’s zodat de training ook toegankelijk is voor dove en slechthorende mensen!"

Engelien Kester

Veel gestelde vragen

Moet ik nu echt per se een training van je kopen?

Nee hoor, dat hoeft niet. Ik schrijf verhalen op dit blog, ik deel van alles op Instagram en ik maak YouTube-video’s. Allemaal gratis. Maar hey, lukt het sparen of aflossen toch niet zo goed? Of gaat het niet zo snel als je wilt? Dan kunnen m’n trainingen je helpen.

Hmm, ik twijfel toch een beetje, heb je nog een tip?

Baal je van je studieschuld? Dan moet je die goedkope Get Your Shit Together Aflostraining eigenlijk gewoon even doen. Kun je meteen mee beginnen. De cursus kost maar 39 euro en een paar uurtjes tijd. Helpt je enorm op weg, let maar op.

En die dure training dan?

Wil je fanatiek aan de slag? Echt alles op de kop? En wil je dat ik je aan het werk zet én met je meedenk? In dat geval is m’n zesweekse aflostraining Zin in Aflossen allesbehalve duur. Sterker nog, je gaat het geld terugverdienen. En je word er nog vrolijk van ook.

Kan ik je ook 1-op-1 inschakelen?

Jep, dat kan. Lees maar.