Aflostrainingen

Sneller aflossen en het nog leuk vinden ook? Dat kun je leren. En daar heb ik twee trainingen voor bedacht.

Hier zijn ze.

Doe-het-zelf mini-training

Get Your Shit Together

Rust in je hoofd, grip op je geld en een aflosplan dat bij je past. Dat krijg je met de Get Your Shit Together Aflostraining. Zelfstudie. Kost je een paar uurtjes en 39 euro. Levert veel op. Let’s go.

Zesweekse training met hulp

Zin in Aflossen

Wil je fanatiek aan de slag? Leren budgetteren? En jezelf ondertussen nog beter leren kennen ook? Doe mee met Zin in Aflossen, m’n zesweekse aflostraining. Het grote werk, zeg maar.

Mijn studieschuld 🚀

100%
Het was €51.759,61. Nu nog €0!! 🥳🥳

Maaike Wind

Voormalig studieschuldbezitter

Durfde lang niet te kijken hoe hoog haar studieschuld was. Deed het toen toch. Schrok. Werd moedeloos. Begin 2019 was ze het zat. Fuck die studieschuld. Aflossen, en rap. Dertigduizend euro in twee jaar. Doe mee!

Review

"Tijdens de eerste twee modules van Zin in Aflossen had ik nog mijn twijfels, maar toen kreeg ik de smaak te pakken. Ik heb zoveel meer inzicht in mijn geldzaken gekregen. En het is best leuk om meer grip te krijgen! Voelt zoveel beter dan steeds mijn kop in het zand steken. Ik vond het fijn om te leren budgetteren met YNAB (You Need A Budget) en ook de live-sessies met de andere deelnemers waren leuk. Ik had nooit gedacht dat er überhaupt iets zou zijn dat voor mij echt werkt, maar dus toch. Ik raad de training absoluut aan. En bedankt voor het ondertitelen van de video’s zodat de training ook toegankelijk is voor dove en slechthorende mensen!"

Engelien Kester

Veel gestelde vragen

Moet ik nu echt per se een training van je kopen?

Nee hoor, dat hoeft zeker niet. Ik schrijf verhalen op dit blog, ik deel van alles op Instagram en ik maak YouTube-video’s. Allemaal gratis. Maar hey, lukt het aflossen toch niet zo goed? Of gaat het niet zo snel als je wilt? Dan kunnen m’n trainingen je helpen.

Hmm, ik twijfel toch een beetje, heb je nog een tip?

Oké, vergeet m’n vorige antwoord, die goedkope Get Your Shit Together Aflostraining moet je eigenlijk gewoon even doen. Kost bijna niks, helpt je enorm op weg. En dan heb je in no time een aflosplan waar je blij mee bent. En dat scheelt veel stress, let maar op.

En die dure training dan?

Wil je fanatiek aan de slag? Echt alles op de kop? En wil je dat ik je aan het werk zet én met je meedenk? In dat geval is m’n zesweekse aflostraining Zin in Aflossen allesbehalve duur. Sterker nog, je haalt het geld er zo uit. Driedubbel. Minstens.

Kan ik je ook 1-op-1 inschakelen?

Jep, dat kan. Klik hier.