Je studieschuld aflossen én een leuk leven? Dat kan.

Hoi! Ik ben Maaike Wind. Tien jaar lang maakte ik een puinzooi van het aflossen van mijn studieschuld. Maar liefst 51.759 euro en 61 cent had ik weg te werken. Ik schaamde me. Voelde me moedeloos. En toen was ik het zat. Aflossen, en rap ook. Dik dertigduizend euro in twee jaar tijd. Dan maar afzien, besloot ik. En wat denk je? Het was helemaal niet zo erg! Sterker nog, aflossen bleek véél leuker dan ik dacht. En warempel, toen lukte het.

Dat kun jij ook. Let maar op.

Damn, doe mij óók wat van dat optimisme

Tuurlijk. Komt goed. Abonneer je op mijn (inmiddels sporadisch verzonden) nieuwsbrief en ontdek hoe fijn het aflossen van je studieschuld kan zijn.

Maaike Wind

Voormalig studieschuldbezitter

Hoi. Ik ben Maaike. Jarenlang maakte ik een puinzooi van het aflossen van mijn studieschuld. Toen was ik het zat. Aflossen, en rap. Dik dertigduizend euro in twee jaar tijd. Dat zal afzien worden, dacht ik van tevoren. Maar wat bleek? Aflossen is véél leuker dan ik dacht.

Damn, doe mij óók wat van dat optimisme

Tuurlijk. Komt goed. Abonneer je op mijn (min of meer) wekelijkse nieuwsbrief en ontdek hoe fijn het aflossen van je studieschuld kan zijn. Moet jij eens opletten wat er dan gebeurt.