Hier is-ie dan! Doe mee met de Zomerserie van Fuck Die Studieschuld

Zijaanzicht van een witte vrouw met zonnebril en hoed, ze drinkt een milkshake (ze is klaar voor de zomer en wellicht ook voor de Zomerserie van Fuck Die Studieschuld)
De Zomerserie van Fuck Die Studieschuld komt eraan. Foto: Porechenskaya

Update: deze blog post gaat over een training die ik inmiddels niet meer geef. De links werkten niet meer dus die heb ik verwijderd.

***

Yes! Hier is je kans om mee te doen met de Zomerserie van Fuck Die Studieschuld.

Jep, je studieschuld. Je weet wel, dat ding dat je het liefste negeert.

Maar!

Wat nu als je een aflosplan had waar je blij van wordt? Een plan dat precies bij je past? Niet te snel, niet te langzaam, nee, precies goed?

En wat nu als ik je vertel dat je studieschuld je een kans biedt om je leven zowaar léuker te maken? En dat ik je in m’n Get Your Shit Together Aflostraining precies laat zien hoe je dat voor elkaar krijgt?

I know, je hebt geen zin en geen puf

Backstory: soms koop ik een online training met de rotsvaste overtuiging dat ik ‘m fanatiek ga volgen en vervolgens, nou, vervolgens doe ik niks. Geen zin. Geen puf. Komt nog wel. Volgende week misschien. En voor ik het weet is het drie, zes of twaalf maanden later en ben ik heel die training vergeten.

Dat werkt dus niet, hè. Weet ik wel.

Dat gaan we dus anders doen.

Daarom: doe mee met de Zomerserie

De Get Your Shit Together Aflostraining is mijn goedkope training. Zelfstudie. Kost je 39 euro en een uurtje of twee, drie van je tijd. En als je ook maar een páár van m’n tips toepast, heb je dat geld er zo uit. Een no brainer dus, eigenlijk.

En om te voorkomen dat je de training drie, zes of twaalf maanden op de plank laat liggen, schop ik je met de Zomerserie liefdevol aan het werk.

Het werkt zo:

  • Koop een kaartje voor m’n Get Your Shit Together Aflostraining (€39)
  • Je krijgt vandáág nog toegang zodat je ogenblikkelijk kunt beginnen
  • En je ontvangt vanaf vrijdag de Zomerserie (en die sleept je er doorheen)

Tussen vrijdag 20 augustus en vrijdag 3 september ontvang je een serie van zeven mails waarin ik je stap voor stap door de training loods. Extra motivatie, extra inspiratie, mijn grootste blunders, ik trek alles uit de kast.

Let’s do this!

Voor je het weet, vier je zo je eerste succes. En je zult zien: dat geeft moed. En zelfvertrouwen. En daar wordt alles leuker van, let maar op. Aflossen is echt véél leuker dan je denkt.

  • Lees meer over de training
  • Koop direct je kaartje

Wie weet tot vrijdag!

Groet,
Maaike

PS Ben jij een van de bijna tweehonderd mensen die de Get Your Shit Together Aflostraining al eerder kochten? Dan kun je als je wilt gratis meedoen met deze Zomerserie. Hou je inbox in de gaten, uitleg volgt.

Er is ook een boek!

Heb je een studieschuld? Lees m'n boek en je krijgt zin in aflossen.

Categorieën

Aflossen

Schaamte en gepieker

Besparen

Geld verdienen

Studeren

Budgetteren

Wonen

Minimalisme

Mijn studieschuld

100%
Het was €51.759,61. Nu nog €0!!

Maaike Wind

Voormalig studieschuldbezitter

Durfde lang niet te kijken hoe hoog haar studieschuld was. Deed het toen toch. Schrok. Werd moedeloos. Begin 2019 was ze het zat. Fuck die studieschuld. Aflossen, en rap. Dertigduizend euro in twee jaar. Doe mee!

Wil jij óók zin in aflossen?

Schrijf je in en ontvang elke week mijn aflos-inspiratie in je inbox.